Keményen küzdöttek a sztárok a kupáért

Képek - Sarka Kata ütött-vágott, és legyűrte Hajdú Pétert

Igazán jó hangulatban, szinte családias légkörben telt a III. Griff Media Squash Kupa. A küzdelmek során a hazai sztárvilág sportszerető hírességei versenyre keltek egymás ellen.

Ütővel a kezükben csatáztak a sztárok képgaléria

2012.09.05 12:29ma.hu

Idén második alkalommal rendezték meg a Griff Média Squash Kupát, melyre a szervezők meghívták hazánk legsportosabb hírességeit. A családias hangulatú versenyen egymással játszottak testvérek, legjobb barátok és kollegák.

A versenyre Rippel Feri a családjával érkezett, így a bájos és huncut Herkules pillanatok alatt mindenki kedvencévé vált. DJ Dominique már megszületése óta ismeri Istenes Bencét, hiszen Istenes László, Bence apukája az egyik legjobb barátja. A meccsük nem volt véresen komoly, inkább egymást ugratta a két híresség.

Béres Anett is legjobb barátnőjével, Rácz Zsuzsival játszott, de a lányok komolyan vették a feladatot és megküzdöttek az eredményért. Nagy Adri, Kullai Timi és Réti Nóri is jól ismerik egymást, hiszen mindhárman barátnők.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)


A jó hangulatú versenyben igazán szoros küzdelmek alakultak ki. A lányok döntőjében Sarka Kata és Szunai Linda már az előző Média Kupán is megküzdöttek egymással, de a mostani meccs valóban profikat meghazudtolóan szorosra sikerült. A mérkőzést végül két pont előnnyel Kata nyerte, aki nagyon boldog volt frissen szerzett kupájával.

A férfiak mezőnyében a tavalyi nyertes, Hajdú Péter nem tudta megtartani pozícióját, miután Ágai Kis András sportriportertől ugyan nagyon szoros állás után, de két ponttal kikapott. Hajdú Péter boldogan gratulált felesége első helyéhez és rögtön megbeszélték, hogy Péter jövőre revansot vesz legyőzőjén.

A versenynek volt egy különdíja, melyet a szervezők a versenyzők között sorsoltak ki. Egy ausztriai wellness hétvége volt a tét, melyet Rippel Vivien nyert meg. Vivien elárulta, hogy még soha nem nyert semmit, így nagyon boldoggá tette a nyereménye.

A versenyben részt vevő sztárok már most elkezdték a felkészülést a 2013-as Squash Média Kupára, mely jövő februárban kerül megrendezésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.