A Nickelback frontembere jegyezte el

Menyasszony lett Avril Lavigne

Avril Lavigne kanadai pop-rock énekesőt eljegyezte a Nickleback együttes frontembere, Chad Kroeger.

2012.08.24 16:29MTI
Fotó: avrillavigne.com

A lánykérés hírét megerősítette az énekesnő szóvivője, miután az interneten már szárnyra kaptak a közeledő menyegzővel kapcsolatos híresztelések. A People.com portál értesülései szerint a 37 esztendős Chad Kroeger augusztus 8-án 14 karátos gyémántgyűrűvel kérte meg a nála tíz évvel fiatalabb Avril Lavigne kezét.

A pár az énekesnő ötödik stúdióalbumán való közös munka során szeretett egymásba. Az esküvő dátumát egyelőre nem tűzték ki.

A Grammy-díjra jelölt énekesnő a hét elején tette közzé a Twitter mikroblog portálon, hogy elkészült új albumával, követőit azonban sokkal inkább a szintén kanadai Kroegerrel való eljegyzés híre hozta lázba, és keddtől kezdve gratuláló bejegyzésekkel halmozták el az előadót.

Lavigne korábban a Sum 41 nevű rockegyüttes egyik tagjával, Deryck Whibleyval élt házasságban. A frigy 2006-tól 2010-ig tartott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.