Hírességekkel nyitotta meg üzletét a sportszercég

Képek - Budapest szívében ünnepeltek a sztárok

Jeles sportolókkal és sportos hírességekkel nyitotta meg kapuit a Nike új üzlete. Többek között Kovács Ági, Dukai Regina, Tóth Gabi, Nagy Adri, Rubint Réka, Katus Attila és Baronits Gábor is a sportmárkával ünnepelt Budapest szívében.

Sportbolt-nyitást ünnepeltek a sztárok képgaléria

2012.07.30 14:29ma.hu

Hatalmas várakozás előzte meg a Nike legújabb márkaboltjának megnyitóját. A vásárlók mellett a hazai hírességek is kíváncsiak voltak a sportos ünnepre. A zártkörű eseményen ott hagyta láb- és kézjegyét az üzlet hatalmas tábláján Kovács Ági, Dukai Regina, Tóth Gabi, Horváth Éva, Rubint Réka és Schobert Norbert, a Jóban Rosszban színésze, Baronits Gábor, Katus Attila, Karsai Zita, a Puskás testvérek, Nagy Adri, Lakatos Márk, Szekeres Nóri és a Sport Klub műsorvezetői, Marenec Fruzsina, Sándor Orsi és Világi Péter is.

Lakatos Márk a megnyitón (Fotó: Redlemon - A galériához KATT a képre!)


A Nike Budapest boltnyitó party-ján Balogh Gábor egykori olimpikonunk, Gyenesei Leila öttusázó és Pásztory Dóra paralimpikon is kíváncsi volt, hogy milyen újdonságokkal bővíthetik sportos ruhatárukat. A vendégek részesei voltak annak a nem mindennapi fotózásnak is, melyből a Westend külső üvegfalát díszítő fotómontázs készült.

A képeket egy ipari alpinista a bolt megnyitása után látványos fényjátékkal kísérve ragasztotta helyére. A sportos este hangulatát az Appril Projekt tánckara pörgette fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.