Horváth Éva töpörtyűevésben bajnok

Képek - Faszorongatásban kiválók az Irigy Hónaljmirigy tagjai

Traktor rally-n, zsííír pálinka futamon, faszorongatáson vett részt Horváth Éva és az Irigy Hónaljmirigy két tagja. A 6. alkalommal megrendezett Vendéglátós Ámokfutásba a vendéglátó egységek csapatai mellé az eredetileg zsűrizésre felkért sztárok is beszálltak.

Ámokfutottak a mirigyes fiúk és Horváth Éva képgaléria

2012.07.11 18:29ma.hu

Budapest belvárosában, az Akvárium Klub parkjában rendezték meg az idei Vendéglátós Ámokfutást, ahol 6 csapat versengett egymással, hogy kiderüljön, ki a legnagyobb suhanc. A zsűri tagjai, Horváth Éva, valamint az Irigy Hónaljmirigy két tagja, Varga Győző és Papp Ferenc maguk is kipróbálták az ügyességi feladatokat, hogy hitelesen tudják értékelni a résztvevők teljesítményét.

A rendezvény középpontjában a Suhancos pálinka állt, így minden feladat előtt és közben ittak egy kupicával a csapatok. A játékok a tanyasi világ hangulatát idézték. A traktor rally-n szénabálák között kellett szlalomozni, a faszorongatáson pedig egy pálinkáspoharakkal megrakott hosszú farudat kellett minél hosszabb ideig szorongatni. Utóbbi feladatban Papp Feri és Varga Győző rekordidőt döntött.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


A dobjá' Babám gyümölcsöt! játékban Papp Feri kötényébe kellett beledobni a szilvákat, ahol a hírességek szintén 100%-os teljesítményt nyújtottak. A leglátványosabb feladat a zsííír pálinka futam volt, ahol a fiúk egy teknőbe ültették a menyecskét, akinek az volt a dolga, hogy a pálinkát töpörtyűvel együtt - ahogy azt fogyasztásra is javasolják - kellett A-ból B-be juttatni.

Horváth Éva kétségkívül ezt a játékot élvezte a legjobban, mert megdönthette a róla fölállított előítéletet, miszerint nem eszik zsíros ételeket: falta a töpörtyűt.

A zsűritagok végül a fődíjat holtversenyben két csapatnak ítélték oda, akik közül egyikük vitorlázni mehet a Balatonra, a másik brigád pedig egy közös disznóvágást rendezhet teljes ellátással. A látványos megmérettetés végül egy hajnalig tartó Baarpult party-val zárult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.