"Egy borítékban is visszaküldheti"

Csak az emlékeit kéri vissza a rablóktól Piaf zeneszerzője

A lakásába történt betörés után Charles Dumont francia zeneszerző arra kéri a tetteseket, hogy legalább Edith Piaf sanzonénekeshez fűződő emlékeit küldjék neki vissza.

2012.05.08 08:29MTI

"Sok pénzt vittek magukkal, de elsősorban az Edithhez fűződő emlékeim ellopását fájlalom" - mondta el a Le Parisien című lapnak Charles Dumont, akinek nevéhez többek között a Non, je ne regrette rien című világhírű dal megírása is fűződik.

Dumont a betörőket arra kéri, hogy adják vissza elhunyt édesapja jegygyűrűjét, az Edith Piaf autogramjának gravírozásával ellátott arany karkötőjét, valamint azt a mandzsettagombpárt, amelyet ajándékba kapott az énekesnőtől. "Beleteheti egy egyszerű borítékba is, hogy elküldje a címemre" - kérte Dumont.

A betörés során az elkövetők egy széfet is eltávolítottak a falból és magukkal vitték. A lakásból összesen mintegy kétszázezer euró összegben tűntek el értékek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.