Vedd fel cipőként!

Képgaléria - mutasd meg a közösségi oldalad!

Aki már unja a pólóján megmutatni kedvenc közösségi oldalát, az most a venezuelai tervező, Lumen Bigottnak köszönhetően lábbeliként is felveheti a Facebookot és társait.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.05.05 15:53ma.hu

Hogyan lehetnél más, mint a többi? Vesd le a céges pólót, a repiajándékként kapott táskát, tedd félre az ingyen esernyőt és kapd fel az ismerősnek jelölt Facebook-cipőt, vagy a gondolkodó YouTube lábbelit, de találsz a kínálatban színes-pettyes Flickr-t, puzzle-tojásos Wikipediát, vagy éppen Twitter-bálnás csukát. A Google-rajongókról sem feledkezett meg a tervezőnő, a keresőóriás néhai közösségi hálóját is felveheti a lábára bárki.

Katt a képre! - Fotó: lumenbigott.com


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.