Az a fránya magassarkú!

Ciki fotó! Fergie cipősarka miatt majdnem orra esett!

Fergie a múlt éjjel elég kellemetlen, de a nők számára nem ismeretlen balesetet szenvedett New Yorkban. Rosszul lépett, és tűsarkú topánkája bizony cserbenhagyta. Az énekesnő csak szemfüles testőrének köszönhette, hogy nem arccal előre a járdán kötött ki.

2008.05.09 18:45hirmagazin.hu

Ám még így is fájdalmas sérüléseket szerzett, hisz csúnyán kibicsaklott a bokája, és felhorzsolódott a lába. Az már biztos, hogy súlyosabb sérülést Fergie nem szenvedett, de a képeket elnézve ez szinte alig hihető el. 

Az énekesnő egyébként az utóbbi napokban a "Szex és New York" zenei anyagához járult hozzá. Ugyanis a film elején és végén az ő "Labels or Love" című száma lesz hallható, mely egyben a film betétdalaként is funkcionál majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.