Robin Gibb tüdőgyulladás miatt esett össze

Kómában a Bee Gees rákos énekese

Kómába esett a súlyos beteg Robin Gibb brit zenész, a legendás Bee Gees együttes egykori énekese - közölte a művész honlapja.

2012.04.15 11:29MTI

Robin Gibb tüdőgyulladást kapott, emiatt kórházba került, így nem tudott részt venni első klasszikus művének, a Titanic áldozatainak emlékére írt rekviemjének kedd esti londoni premierjén sem. A 62 éves Gibb régóta rákban szenved, egy daganatot el is távolítottak vastagbeléről, majd márciusban ismét megműtötték.

A zenész fiával, Robin-Johnnal közösen fogott hozzá a Titanic-rekviem komponálásához - ez az első alkalom, hogy Gibb komolyzenei projektbe fogott.

Az által írt Don't Cry Alone című dalt maga akarta énekelni a londoni premieren. A betegség azonban közbelépett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.