Ashley Judd beszáll az Obama-kampányba

Megint egy színész a politika színpadán

Ashley Judd filmsztárt is delegálták a Tennessee állambeli demokraták a párt elnökjelölő konvenciójába.

2012.04.05 10:29MTI

Egy nashville-i újság jelentése szerint Ashley Judd - a Tiszta ügy, A szabadság határai és a Delfines kaland sztárja - egyike annak a három küldöttnek, akik Williamson megyét képviselik majd a demokraták szeptemberi elnökjelölő nagygyűlésén az észak-karolinai Charlotte-ban.

A színésznő közismerten demokrata érzelmű, számos humanitárius és társadalmi kérdés szószólója. A szeptember első hetére tervezett konvención ötven állam küldötteivel együtt vesz majd részt. A gyűlésen megvitatják a Demokrata Párt platformját és formálisan Barack Obama jelenlegi elnököt választják meg a párt elnökjelöltjének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.