Reklámfilmet forgat a sármos sztár

Lányok, figyelem: megérkezett Budapestre Antonio Banderas!

Reklámfilm forgatására Magyarországra érkezett vasárnap délután Antonio Banderas spanyol filmszínész.

2012.03.04 17:04MTI

A világsztár nem volt rest autogramokat osztani az őt váró rajongóinak a budapesti repülőtéren, annak ellenére, hogy a hosszú utazás Los Angelesből nagyon kimerítette.

Az 52 éves hollywoodi filmcsillag családja nélkül érkezett hazánkba, ahol nem először jár: 1996-ban itt forgatta Madonnával az Eva Peron argentin elnöknőről szóló Evita című filmet, amelyben Che Guevarát alakította. Banderas egy olasz reklámfilmet forgat a mogyoródi Astra-stúdióban.

Úgy tudni, hogy a sztár tíz napig tartózkodik Magyarországon.

Antionio Banderas spanyol színész egy autóban ül érkezése után a Liszt Ferenc-repülőtéren. Banderas egy olasz reklámfilm forgatására jött Magyarországra. (MTI Fotó: Kallos Bea)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.