Valódi törénet itthonról!

Takarékoskodni akart - egymilliót költhet

Bankszámlát nyitott egy hajdúszoboszlói hölgy, Pánti Ildikó, és nemsokára meglepő hír várta: egy álomutazást nyert vele. Takarékoskodni érdemes, a nők kezében pedig jó helyen van a családi pénztárca!

2012.03.03 13:47ma.hu

Az sem mindennapos, hogy az ember bankszámlán nyerjen világra szóló utat, de itt még különös véletlen is fokozta a boldogságot: a fiatalasszonynak ugyanis két héttel a nyeremény átvétele előtt volt az esküvője. Az igényekre szabható bankszámla így egyben nászutat is ajándékozott az ifjú házasoknak.

Csupán takarékoskodni akart, ennek érdekében tért be a bankfiókba Pánti Ildikó a jegyesével, Dobos Sándorral bankszámlát nyitni. A számla azonban egy nyereményjáték résztvevőjévé is tette az ifjú párt. Igaz, ők nem sokat törődtek ezzel, hiszen el voltak foglalva az esküvővel: február közepén meg is tartották a lagzit.

Azonban néhány nappal az esküvő után csodás hír érkezett: a fiatalasszony lett a játék nyertese, így jogosulttá vált az 1 millió forint értékű utazásra. Nem tévedés: egy millió forint(!) lehet az útiköltség, amit az illető bank áll, beleértve a repülőt, a szállást, az ellátást − egyszóval mindent. És ebből az összegből oda utaznak, ahová a választásuk esik az utazást szervező iroda széles kínálatából.

A debreceni Polgármesteri Hivatalban dolgozó fiatalasszony a hét végén vette át a nyereményét.

− Olyan gyorsan jött ez a lehetőség, hogy még el sem döntöttük, hová utazunk majd − mondja a nyertes. Majd kissé elpirulva hozzáteszi: − Mindenesetre szeretnénk minél gyorsabban elutazni erre a váratlanul jött nászútra, hiszen kismama vagyok, s később már nehezebben menne az utazás. Valami meleg, tengerparti helyre vágyom. Pihenni, napozni, erőt gyűjteni.

A nyereményt Nercz Roland, a bank kelet-magyarországi üzletfejlesztési igazgatója adta át.

− Ez a számlánk nagyon népszerű, igen sokan nyitották az utóbbi időben. Talán az lehet a sikerének titka, hogy nagyon rugalmas, a számlatulajdonosok még ki is választhatják, hogy melyik két kísérő szolgáltatást kapják meg díjmentesen. És, persze, titokban mindenki nyerni szeretett volna.

A díj átvételére elkísérte feleségét az ifjú férj, Dobos Sándor is.

– Mindketten a közös kassza hívei vagyunk, bár tudom, hogy ma már a házasságokban is sokan gazdálkodnak külön − mondja. − Szerintem viszont a családi költségvetés igazi mesterei a nők. Eddig is tudtam, hogy Ildikó kezében jó helyen lesznek a pénzügyeink, most látom, hogy a szerencse is segíti. Még jó, hogy az esküvő után értesültünk a nyereményről, így nem mondhatja senki, hogy a pénzéért vettem el – kacsint ránk Sándor. – Én magam szívesen mennék valamelyik futballszerető déli országba, hátha megnézhetnénk egy bajnoki meccset élőben. Szeretem a futballt, a feleségem se bánja, ha nézem, de az ő egyik kedvence éppen a bank reklámfigurája, Totya, a futballista. Úgyhogy csak azt mondhatom: Totya, ez jó passz volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.