Lakáskultúra Élőben

Lakásvásár és a legújabb lakberendezési trendek egy helyen

A legújabb lakberendezési trendek, időtálló ötletek, divatos bútorok, elképesztő technikai megoldások és trükkök, minőségi burkoló anyagok, kényelmet és harmóniát teremtő praktikák nyolcezer négyzetméteren.

2012.02.22 17:41ma.hu

A tavasz közeledtével ismét ötleteket meríthet bárki, hogyan frissítse, alakítsa át otthonát. Erre tökéletes lehetőséget kínál a kilencedik Lakáskultúra Élőben kiállítás. A SYMA Sport- és Rendezvényközpontban nyolcezer négyzetméteren több, mint százhúsz kiállító gondoskodik arról, hogy a helyszínre látogatók megismerjék a legújabb lakberendezési trendeket és a legdivatosabb bútorokat, kiegészítőket. A B pavilonban a Lakásvásár kiállításon bárki megtalálhatja a számára ideális otthont, amelynek berendezésében a helyszínen profi szakemberek segítenek. A hazai standok mellett pedig spanyol, török, lengyel, osztrák, szerb és román kiállítók termékei közül is kedvezményesen válogathatnak a kiállításra látogatók.

A színes programokkal fűszerezett széleskörű rendezvény ezúttal is igazi családi kikapcsolódást kínál. Játszóház várja a legkisebbeket, míg szüleik a legújabb bútorok kiválasztása közben a színpadnál a Feng Shui tanácsok mellett akár az energiatakarékosságról is tájékozódhatnak. A programok között sztárfellépők, sminktanácsadás, horoszkópkészítés és természetesen sok-sok nyereményjáték is várja a kiállítás látogatóit. A legszerencsésebb megkapja álmai fürdőszobáját a Wellis jóvoltából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.