A világvége ihlette a színésznő új naptárát

Itt a vég vagy messze még? - Akaszd fel Milla Jovovichot!

A Campari ismét elkészítette világhíres naptárát, immár 13. alkalommal. A Milla Jovovich modell-színésznővel készült 2012-es naptár témáját és a különleges fotókhoz az inspirációt egy több ezer éves maja jóslat adta, miszerint 2012. december 21-én lesz vége világunknak.

Milla Jovovichcsal készül a Campari a világvégére képgaléria

2012.01.23 18:29ma.hu / MantraComm

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer a Föld. A mondat lehetne egy sci-fi regény kezdete is. De nem az. Egy több ezer éves maja jóslat szerint 2012. december 21-e lesz VILÁGUNK UTOLSÓ NAPJA.

Aggodalomra azonban nincs okunk, inkább őrizzük meg szomjunkat az érzelmek, a szenvedély és az élet iránt. Minden pillanatot éljünk intenzíven és merüljünk el a mindennapok szépségében.

Fotó: Campari (A galériához KATT a képre!)

A fenti rövid előszóval indult el egy történet, melynek végeredménye a Campari 2012-es naptára, Milla Jovovich modell-színésznő részvételével. Legújabb, immáron 13. naptárának témájához az inspirációt egy több ezer éves maja jóslatból merítette a Campari, miszerint 2012. december 21-én bekövetkezik a világvége.

E sötét jövőképre a Campari válasza egy energikus és pozitív fotósorozat, melyben az életet ünnepli optimizmussal és energiával, arra bátorítva mindenkit, hogy szenvedélyes, emlékezetes pillanatokkal töltse meg az évet, egy pohár Campari társaságában.

A fotókat Dimitri Daniloff világhírű fotográfus készítette. Milla Jovovichcsal a Campari ismét női sztár részvétele mellett döntött. A Campari a korábbi években olyan emblematikus sztárokkal dolgozott együtt naptára elkészítéséhez, mint Benicio Del Toro, az első férfi Campari naptár résztvevő, Salma Hayek, Eva Mendes és Jessica Alba.

A naptár, melyből mindössze 9.999 darabot gyártottak, kereskedelmi forgalomba nem kerül. A Campari online játékának köszönhetően azonban öt szerencsés a Campari 2012-es naptárával díszítheti falát. Ehhez nem kell mást tenni, mint 2012. január 23. és február 12. között ellátogatni a http://www.bols.hu/promo/498 weboldalra és ott regisztrálni a játékra. A regisztrálók között a Bols Hungary Kft. 5 naptárat sorsol ki.

A játékban csak 18. életévét betöltött személy vehet részt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.