Meglepte a zenészt a kiadója által szabott ár

Elvis Costello: Drága a lemezem, vegyetek inkább Louis Armstrongot!

Kiakadt Elvis Costello, amikor megtudta, kiadója mennyit kér a most megjelent kiadványáért, ami egy CD-t, egy DVD-t és egy hagyományos bakelitlemezt tartalmaz. Blogján ezért lebeszélte rajongóit a vásárlásról.

2011.11.30 18:29MTI

Drágállotta saját új lemezét Elvis Costello, ezért egy hivatalos blogon arra bíztatta rajongóit, inkább egy Louis Armstrong-gyűjteményt vegyenek meg. Costello The Return of the Spectacular Spinning Songbook című, egy CD-ből, egy DVD-ből és egy vinyl EP-lemezből álló kiadványát 200 font feletti áron hozzák forgalomba december 6-án Nagy-Britanniában.

A zenész a bejegyzésben erre úgy reagált, hogy az árat az online forgalmazó vagy elírta vagy viccről van szó. Ha a téli ünnepekre valami különlegessel akarod meglepni kedvesedet - írta Costello -, az Ambassador of Jazz - Louis Armstrong című, tíz lemezből álló válogatást ajánljuk, amely egy csinos kis bőröndfélében vásárolható meg kevesebb mint 150 fontért.

Meglehet, Costello őszintesége kissé zavarba hozza kiadóját, ugyanakkor arra is alkalmas volt, hogy jókora érdeklődést keltsen saját "super deluxe" kiadásban megjelenő új lemeze iránt. Az 57 éves zenész egyúttal azt tanácsolta rajongóinak: várjanak az új évig, mert akkor elérhetőbb áron kapják meg ugyanezt a lemezt.

Azt is bejelentette, hogy jövőre az Egyesült Államokban és Európában is koncertezni fog.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.