Pajzán felvétel a díváról!

Képek: Orális szex közben látható egy filmen Marylin Monroe!

Orális szexet folytat Marylin Monroe, az egykori amerikai szépségideál azon a 15 perces fekete-fehér, hang nélküli filmen, amelynek létezésére hétfőn derült fény.

Az isteni Marilyn Monroe - szexi képekben képgaléria

2008.04.15 10:00MTI

Orális szexet folytat Marylin Monroe, az egykori amerikai szépségideál azon a 15 perces fekete-fehér, hang nélküli filmen, amelynek létezésére hétfőn derült fény. A legendás szexszimbólum egy ismeretlen férfit kényeztet. A közönség ezt azonban nem láthatja.

A filmet egy néhai FBI-ügynök fiától másfél millió dollárért megvásárló New York-i üzletember nem akarja megsérteni az isteni Marylin magánéleti jogait, az iránta érzett tiszteletből nem teszi közzé a filmet.

Marylin Monroe ruhában látható a felvételen, a férfi feje azonban nem látszik - mondta el az üzlet lebonyolításában közreműködő Keya Morgan gyűjtő, aki maga is megnézte a filmet.

Marilyn Kennedy-vel látható a felvételen?

Az 1962-ben, 36 évesen elhunyt Monroe-nak az egykori pletykák szerint viszonya volt John F. Kennedyvel. J. Edgar Hoover, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója, aki az amerikai elnök ellensége volt, Morgan szerint semmitől sem riadt vissza annak érdekében, hogy bizonyítékot szerezzen: a filmen látható férfi Kennedy.

Hoover állítólag megszállottjává vált annak az elméletének, hogy a felvételen Kennedy szerepel Monroe-val. Az FBI-nál egy kilenctagú csoport vizsgálta az anyagot. A Kennedy-teória bizonyítására Hoover több olyan prostituáltat is behívott, akiről tudni lehetett, hogy szolgáltatásaikat az elnök igénybe vette.

Nekik kellett volna azonosítaniuk Kennedyt, ami viszont nem sikerült. Monroe egyik exférje, a "nagy" Joe DiMaggio, a híres baseballsztár egyszer 25 ezer dollárért meg akarta venni a felvételt egy gyűjtőtől, aki azonban nem akart megválni attól - mondta el Morgan egy olyan FBI-dokumentum alapján, amelynek titkosságát időközben feloldották.

Morgan - aki sok emléket őriz Monroe és DiMaggio egykori személyes tárgyai közül - barátjaként ismerte Monroe két másik férjét, Jim Doughertyt és Arthur Millert is. A gyűjtő akkor szerzett tudomást a felvételről, amikor dokumentumfilmet készített Marylin Monroe-ról. Egy volt FBI-ügynök tájékoztatta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.