Gusztusos negyvenesek

Kidman, Anderson, Roberts meg a többiek

Az idei évben sok színésznő érkezett fontos dátumhoz: belépett negyvenedik életévébe. Bár van, aki kesereg ezen, az okosabbak tudják, még csak most jönnek a jobbnál-jobb érett nő szerepek.

2007.12.27 09:42ma.hu

Hollywoodban állítólag nehéz negyven éves kor felett egy színésznőnek szerephez jutniam, de vannak sztárok, akiknek ez nem jelenthet gondot ezután sem. Számos hölgy van, akinek sem magánéletében, sem karrierjének alakulásában nem okozott gondot a negyedik iksz elérése, változatlanul szépek, sikeresek, tehetségesek, kívánatosak. Julia Roberts ugyan már három gyermek édesanyja, még mindig húszmillió dollárt kap egy-egy filmszerepéért, már ha éppen kedve van rászánnia magát a munkára.

A Grace Klinika Addisonjának neve nem volt túl ismert a kórházsorozat sikere előtt, azonban ennek köszönhetően Kate Walsh-ot az egyik tévécsatorna a világ harmadik legszexisebb középkorú hölgyének választotta. Vele ellentétben Pamela Anderson már húsz évvel ezelőtt, a nyolcvanas évek végétől szexszimbólumnak számított és számít még ma is. A kebelcsodának két gyönyörű fia van, és idén nem csupán negyvenedik szülinapját, hanem harmadik házasságát is megünnepelhette.

Nicole Kidman is kirakhatta idén otthonában a polcára Oscar-díja mellé a negyvenedik szülinapjára érkezett baráti képeslapokat. Az ausztrál vöröses szőke szépségen nem fog az idő, azt a kevéske ráncot, ami újabban látható rajta: mostani férjének, Keith Urbannak alkoholizmusa okozza, no meg saját gyermekei iránta mutatott sajnálatos közömbössége.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.