Jön a Higway the Hell is

Rockzenéhez rockerbor: Igyon AC/DC-t!

Négy különböző fajtában kerül az egyik legnagyobb brit üzlethálózat polcaira az AC/DC nevével fémjelzett borkollekció, amelynek minden darabja egy-egy nevezetes sláger címét viseli.

2011.08.15 18:29ma.hu

Napokon belül a Woolworth-üzletek polcára kerül az a négy darabból álló borkollekció, amely az AC/DC zenekar legnagyobb számainak címét viseli magán, köztük két fehér és két vörös fajta.

A nemes itókát a Warburn Estate palackozza 7,5 literes üvegekbe, és az alábbi variációk közül válogathatnak a vérbeli rockerek:

"AC / DC Back In Black Shiraz" (2010, száraz vörös)
"AC / DC You Shook Me All Night Long Moscato" (2011, édes fehér)
"AC / DC Highway To Hell Cabernet Sauvignon" (2008, száraz vörös)
"AC / DC Hells Bells Sauvignon Blanc" (2010, száraz fehér)

Az ötletnek különösen ironikus színezetet ad az a tény, hogy Bon Scott, a banda eredeti énekese 1980-ban egy egész éjszakán át tartó ivászat után az alkohol miatti hányásától fulladt meg.


Nem ez az első rockegyüttes egyébként, amely saját neve alatt jelentet meg borokat, az elmúlt években lehetett már kapni KISS-es, Motörheades, Whitesnake-es, Queensryche-os, Warrantos és Satyriconos szőlőpréselményt.

Ami pedig az AC/DC-t illeti, ők legutóbb a játékiparba törtek be, nemrégiben jelentettek meg egy speciális gyűjtői kiadást a Monopoly című társasjátékból - igaz, ebben sem voltak úttörők, hasonlóval már korábban előrukkolt a Metallica, a KISS, a Beatles és Elvis Presley-s kiadás is született.

Az együttes 1973-as alapítása óta napjainkig kétszázmillió albumot adott el, népszerűségük pedig mindmáig töretlen - reméljük, az üvegek is azok lesznek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.