Nem cuki, hanem ciki

Gázul néz ki a Facebook-guru

A Facebook alapítója a Szilícium-völgy legrosszabbul öltözöttje.

2011.08.04 19:30MTI

Mark Zuckerberget, a Facebook közösségi portál milliárdos alapítóját választotta a Szilícium-völgy legrosszabbul öltözött vezetőjének a GQ magazin.

Ez menő lenne?

A világ legnépszerűbb közösségi oldalának fejét Steve Jobs, az Apple technológiai cég guruja követi a listán, amelynek harmadik helyén Bill Gates, a Microsoft alapítója áll. Gates megjegyzések szerint nem tett tanúbizonyságot jó stílusérzékről, legtöbbször viseltes pulóverben látni.

A GQ magazin nem kímélte az Adobe Systems elnökét, Shantanu Narayent, a Foursquare társalapítóját, Dennis Crowleyt, valamint a A MySpace közösségi portál atyját, Tom Andersont és a Linkedln alapítóját, Reid Hoffmant sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.