Bármit nem esznek, de akármit levesznek...

Képekben a legszexibb vega csajok: Akik csak a pasik húsát akarják!

Beújított a Maxim magazin - A lap ezúttal azokat a dögös színésznőket szedte csokorba, akik egyáltalán nem esznek húst. Vegetáriánus sztárokból hál' Istennek van elég, de az olvasókkal őket is rangsoroltatták...

A legszexibb vegetáriánus sztárok képekben! képgaléria

2008.04.07 10:10ma.hu - Fotó: maxim.com
Sophie Monk - a kilencedik

Egy nálunk kevésbé ismert csinos modell és színésznő, Kylie Bax lett a tizedik vega lány a toplistán. Őt a bájos szöszke színésznő, Sophie Monk követi.

Majd következik a Csaj nem jár egyedül Freddie Prinze Jr. mellett feszítő "csúnyácska" főhőse, Rachel Leigh Cook. Hetedik helyre volt elég a dögös énekesnő, Joss Stone produkciója és külseje.

A hölgy leszorította viszont a kebelcsoda Pamela Andersont, aki nem mindennapi idomaival szinte sosem hiányozhat egyetlen "legek" listájáról sem.

Alyssa Milano - a második

Avril Lavigne azonban kivétel, aki keveset látható hasonló összeállításban. Ő az ötödik helyet kapta a csinos vega lányok sorában. A fiatal énekesnőt követi Petra Nemcova, a gyönyörű modell.

A dobogós helyek legalján Shannon Elizabeth áll, az Amerikai Pite sztárja, második helyen az elbűvölő Alyssa Milano - feléjük pedig toronymagasan emelkedik Natalie Portman, aki legújabban A másik Boleyn-lány című történelmi drámában kápráztat el bennünket játékával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.