13 évesen veterán

25 millió dollár üti a markát Hilary Duffnak

Idén kilencedik alkalommal adták át a Young Hollywood díjakat. Elismerést kapott többek között az énekes-színésznő Hilary Duff, aki 155 centiméteres magassága és 19 éves kora ellenére már 25 millió dollárt zsebelt be.

2007.12.26 09:23netbulvar.hu
Dakota Fanning

- Azt hiszem, az a lényeg, hogy az ember boldog legyen, hiszen tökéletes úgysem lesz soha. Ha az ember sosem elégedett, és folyton azon munkálkodik, hogy az legyen, nem lesz boldog. Én szerencsére nem ilyen vagyok. Ez a legfontosabb dolog, és én szeretem magam, jól érzem magam a bőrömben, és büszke vagyok - mondja Duff.

 

A 13 éves Dakota Fanning is díjat kapott. Nem fogják elhinni, övé lett a veterán díj. Bizony, a kislány már 11 elismerésen és 13 jelölésen van túl, játszott Sean Pennel a Nevem Sam- ben és Tom Cruise-zal A Világok harcában is. - Hát egy kicsit őrült dolog, hogy engem veteránnak hívnak, hiszen nem érzem magam annak. Nagyon megtisztelő volt játszani ilyen filmekben, szóval ez a díj valóban gyönyörű, és nagyon izgatott vagyok - meséli Dakota.

 

Egy igazi veterán is díjat kapott: a Keresztapa egykori sztárja, James Caan.  - Kettős érzésem van. Kedves dolog az elismerés, de egyben nyomasztó is. Ellenőrizni kell a születési dátumomat. Én, mint legenda? Ez jó.

 

Díjat kapott továbbá a rapper Ludacris, és természetesen jutalmazták az éppen aktuális amerikai énekes tehetségkutató műsor sztárjait is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.