Az igazán nagyok a legkisebbek

Csörgők helyett pózolnak a mai sztárbabák - képek

Íme korunk legbefolyásosabb csemetéi, nagy valószínűséggel a jövő ifjú sztárjai. Hiszen ki ne ismerné máris az alig kétesztendős Suri Cruise, vagy a gyönyörű Shiloh Nouvel nevét?

Képeken Hollywood legbefolyásosabb csemetéi képgaléria

2007.12.26 09:11ma.hu

A világ legbefolyásosabb gyermekei azoké a sztároké, akik nélkül nem múlhatnak el mindennapjaink. Mosolyognak ránk az újságokból vagy a tévéből, de még a csapból is ők folynak. Köztük van a híres sztárpár, Angelina Jolie és Brad Pitt vér szerinti lánya, Shiloh Jolie-Pitt, Madonna nevelt fia, David Banda, de természetesen Tom Cruise és Katie Holmes kislánya, Suri is. Többségükkel már születése előtt tele voltak a lapok, anélkül, hogy ezért ők maguk - érthető módon - akár kisujjukat is mozdították volna...

Lássuk, kik szerepelnek még a Forbes magazin legbefolyásosabb sztárgyermekeinek listáján!

Első helyen áll a másfél éves Shiloh Jolie-Pitt, Angelina Jolie és Brad Pitt lánya. A sztárpárosnak ő az egyetlen vér szerinti gyermeke, a másik hármat örökbefogadták. A még egyedülálló Angelina Jolie adoptálta évekkel ezelőtt Maddox-ot Kambodzsából, és Zaharát Etiópiából. Majd megszületett saját lánya, Shiloh, ezt követően pedig még egy fiút fogadtak örökbe immár Brad-del ketten, a vietnámi származású Pax-ot.

Második helyre került a listán a várva-várt Cruise baba, Suri, aki most szintén másfél éves. Kezdetben annyi találgatás és pletyka keringett a kislányról, hogy a róla szóló cikkek száma rekordot döntött...Mióta pedig Katie Holmes és Tom Cruise megmutatta a világnak, fotók ezrei jelennek meg róla, és máris ő egy ismert ruhamárka reklámarca.

Nem maradhatnak ki a híres gyerekek sorából az állandó problémákkal küzdő popsztár, Britney Spears fiai sem - igaz, hogy kettejük közül csak az idősebb, a kétéves Sean Preston került a listára. Sorsa még kérdéses, hiszen az énekesnő és exférje, Kevin Federline állandó harcban áll a gyerekek felügyeleti jogáért, vagy éppen a láthatásért, amely nem éppen megnyugtató környezet egy kisgyermek számára...

Negyedik helyen áll Sam Alexis Woods, a híres golfjátékos Tiger Woods lánya - a kicsi még egyéves sincs, júniusban született.

Ötödikként Madonna adoptált kisfia, a feketebőrű, Malawiból származó David Banda került a legbefolyásosabb sztárcsemeték listájára. Madonna és férje, Guy Ritchie szintén három gyermeket nevel, David két testvére azonban más-más apától származik. A popsztár lánya, Lourdes Madonna korábbi kapcsolatából született, míg fia, Rocco a jelenlegi férj gyermeke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.