Megjósolható lottó-számok?

Skorpió a horoszkópja? Megnyerheti a lottó ötöst!

Az Esti Hírlap jósnője állítja: olyan ember zsebelheti be a hatalmas lottófőnyereményt, aki október 24 és november 20. között látta meg a napvilágot.

2010.05.10 16:52estihirlap.hu

Szombaton ismét nem volt ötös a lottón, így ha ezen a héten valaki egyedül találja el a nyerőszámokat, 2 milliárd 153 millió forinttal kezdhet új életet.

Sokan, sokféle módszerrel próbálják magukhoz vonzani a szerencsét, amire Gazsi Gizella szerint most a Skorpió jegyében született embereknek van a legnagyobb esélye.

Az estihirlap.hu oldalon olvasható, csillagjegyeknek szóló előrejelzés ugyanis már hetek óta erre utal.

- Biztosra veszem, hogy Skorpió jegyű lesz a lottómilliárdos! Többféle módszerrel is elemeztem a hetek óta náluk mutatkozó, hatalmas pénz lehetőségét, már csak azért is, mert egy közeli családtagomnak is ez a horoszkópja - mondta a jósnő, aki néhány tippet is ad a reménykedő ikszelőknek.

- Ha valaki állandó számokkal játszik, és egy ideje több kihúzott szám is az ő számai mellett van, akkor semmiképpen se változtasson! Ez ugyanis annak a jele lehet, hogy kerülgeti őt a szerencse. Sőt, azt javaslom, töltsön ki még egy további mezőt újabb számokkal - javasolja Gazsi Gizella jósnő, akinek eddig főleg a német és az osztrák lottón sikerült jelentősebb nyereményekre szert tennie.

Gyerekkora óta lát jósló álmokat, többek közt lottószámokat is, ám azt mondja, szinte lehetetlen megmondani, hogy e számok melyik héten kerülnek kisorsolásra.

- Ingával végigmehetünk az egyes számokon, és kiderülhet, melyek a lehetnek a nyerők. Ám, hogy azokat éppen azon a héten húzzák majd ki, arra nincs garancia - árulta el az Esti Hírlap jövendőmondója.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.