Fellép a Twisted Sister is

Tombolás: kezdődik Pannónia Fesztivál

Csütörtökön kezdődik az idei Pannónia Fesztivál Várpalotán; június 13-ig a Cseri-parkerdőben mintegy 150 zenekar és 200 program várja a látogatókat.

2011.06.08 10:47MTI

A magyar előadók melletti egyetlen külföldi fellépő, az amerikai Twisted Sister a nyitónapon ad koncertet. A heavy metál történetének egyik fontos szereplője - amely a We're Not Gonna Take It című dallal lett világhírű a nyolcvanas években - mellett a fesztiválon színpadra lép mások mellett a Vad Fruttik, az Edda, a Subscribe, a Bëlga, a 30Y, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, az Irie Maffia, a Kiscsillag, a Csík zenekar, Hobo, valamint az Ossian.

A jubileumi ötödik Pannónia Fesztiválon a négy zenei színpad valamelyikén ott lesz az Anima Sound System, a Beatrice, a Besh o droM, a Deák Bill Blues Band, a Heaven Street Seven, a Magna Cum Laude és Sub Bass Monster is.

A szerdai hangpróbát követően csütörtökön 14 órától nyitja meg kapuit a várpalotai dombtetőn berendezett esemény.

A várostól egy kilométerre lévő Cseri-parkerdőben négyezer sátorhelyet alakítottak ki, a környéken lévő szálláshelyek már hetekkel ezelőtt beteltek. Mivel az idei fesztivál öt napig tart, a szervezők az eddigiekhez képest 20 százalékkal több látogatóra számítanak. Idén bemutatkozik a nyári Mikulásgyár: az aktivisták tartós élelmiszert és ruhát gyűjtenek majd a fesztiválozóktól a rászorulók számára.

Aki vonattal, teljes áru jeggyel érkezik az országhatáron belülről, és a fesztiválon lepecsételi jegyét a MÁV-standnál, hazafelé ingyen utazhat. A várpalotai vasútállomásról és buszpályaudvarról különbuszok indulnak a Cseri-parkerdőbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.