Polgármesteri szerepet kapott A hobbitban

Stephen Fry megnyerte a tóvárosi választásokat

Facebook oldalán Peter Jackson, a film rendezője bejelentette: Stephen Fry is csatlakozik A hobbit szereposztásához.

2011.05.20 14:46MTI

A színész, forgatókönyvíró Tóváros polgármesterének szerepét kapta.

Jackson március óta forgatja A Gyűrűk ura-trilógia előzményfilmjének szánt kétrészes  produkciót Új-Zélandon. Mint a rendező a rajongóknak írt üzenetben elárulta, a filmben szerepet kapott még Ryan Gage, aki a polgármester szolgáját alakítja, továbbá Conan Stevens is, aki egy orkot személyesít meg.
   
Több mint háromezren helyeselték Jackson választását a közösségi portálon.
   
A rendező egyúttal közölte, hogy lassan a felvételek első fázisának végéhez közelednek, és hamarosan tartanak egy kis szünetet a forgatásban. Jackson azt is megemlítette, hogy Fry és ő közben együtt dolgoznak egy brit második világháborús film, a The Dam Busters felújításának forgatókönyvén is.
   
A J. R. R. Tolkien regénye nyomán készülő A hobbit két része a tervek szerint külön-külön kerül a mozikba. Az első epizód premierjét 2012 decemberében tartják, a második részt egy évvel később láthatják a nézők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.