A legjobbak között

Újabb pacsi: most a Financial Times bókolt a Szigetnek

A brit gazdasági napilap, a Financial Times a legjobbak között emlegeti kedvenc fesztiválunkat.

2011.05.04 13:14ma.hu

Az idei évben sorjáztak a Sziget nemzetközi elismerései. A European Festival Awards a tíz legjobb nagyfesztivál közé sorolta a fesztivált, majd a The Independent szakújságírója az öt legjobb európai rendezvény között említette a budapesti eseményt.

Márciusban a brit zenei magazin, a Songlines vette sorba a világ legjobb fesztiváljait, köztük a Szigetet.

A minap pedig a legjelentősebb európai gazdasági és pénzügyi napilap, a Financial Times készített körképet a világ nyári, zenei fesztiváljairól.

Az összeállításban hetet emel ki s az illusztris társaságban – melyben jelen van a Glastonbury, a Roskilde, a japán Fuji Rock – ott a Sziget fesztivál is.

Mint ahogy arról korábban írtunk: Nagy-Britannia egyik legnagyobb példányszámban eladott napilapja, a The Independent online szerkesztőségének szakírója is Európa öt legjobb fesztiválja közé sorolta a magyar bulikánaánt. A szerző a legnagyobb szabadtéri könnyűzenei rendezvényének nevezi a Szigetet, ahol lenyűgöző környezetben zajlanak a programok egy héten keresztül, éjjel-nappal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.