Rohan az idő

Koncz Zsuzsa újra turnézik

Koncz Zsuzsa április 9-én este 7 órakor ismét fellép a Budapest Sportaréna színpadára.

2011.03.19 12:34ma.hu

Ahogy mondja, számára „nincs fontosabb, mint a közönséggel való állandó kapcsolat, a koncertek, amelyek valójában egy folytatólagos zenés párbeszéd darabjai, az életről, az élet dolgairól. Mindarról, ami érdekes, izgalmas, ami történik velünk, körülöttünk, amit szeretnénk, ami lehetne, ami lehetett volna”.

Koncz Zsuzsa 1962-ben, az első Ki mit tud-on válik országosan ismertté.
1963-tól amatőrként énekel, az Omega az Illés majd a Metró zenekarokkal. Első átütő sikere 1966-ban a Rohan az idő című dal, lemezfelvételeit az Illés együttessel, majd a Fonográffal készíti, megszűnésük után a legjobb hazai stúdiózenészekkel dolgozik.

Dalait a legkiválóbb magyar zeneszerzők szerzik, a szövegeket főképp Bródy János írja. Több tucat album, aranylemezek, kitüntetések jelzik eddigi pályafutását. Számtalan hazai és külföldi fesztiválon aratott sikert, koncertezett és készített Tv mûsorokat.
forrás: www.konczzsuzsa.hu

A Koncz Zsuzsa 37, a legújabb album, amely a múlt év végén jelent meg 16 vadonatúj dallal, mindennek tárgyi bizonyítéka. Természetes tehát, hogy az új dalok jelen lesznek a koncerten.
„Közös történetünk a közönséggel hosszú múltra tekint vissza - hangsúlyozza az énekesnő - a folyamatosságot a régi jól ismert dalok biztosítják. Énekelni fogom ezeket is, sőt remélem némelyiket, együtt énekeljük majd, hiszen részei közös múltunknak-jelenünknek. Egy szó mint száz: szándékom szerint nagy bulit csapunk, örülünk majd egymásnak,örülünk, hogy újra együtt vagyunk! Tehát viszlát április 9-én!"    

Jegyek: www.jegyelado.hu
További koncert időpontok: http://www.konczzsuzsa.hu/koncertek

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.