Talán tovább működhet a XIII. kerületi teátrum

Komoly remény van a József Attila Színház fennmaradására

Komoly reményt lát a József Attila Színház vezetése arra, hogy tovább működhet a XIII. kerületi teátrum - közölte a színház Méhes László igazgató és Tarlós István főpolgármester csütörtöki megbeszélését követően.

2011.01.28 13:35MTI

Tarlós István hivatalában fogadta Méhes Lászlót és a társulatot képviselő Esztergályos Cecília színművészt.

Az angyalföldi színház vezetése azért kért személyes találkozót a főpolgármestertől, mert az elmúlt hetek hírei alapján felmerült, hogy az intézményt a költségvetési támogatás jelentős mértékű elvonása miatt a bezárás veszélye fenyegeti.

A csaknem egyórás tárgyaláson a főpolgármester bejelentette, hogy a főváros vezetése nem tervezi a színház bezárását.

Méhes László az elhangzottakat értékelve úgy látja: "komoly remény van arra, hogy a József Attila Színház a jövőben is ugyanilyen magas színvonalon működhet tovább".

A részletekről a színház az írásos megállapodás megszületése után, a jövő héten tájékoztatja a nyilvánosságot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.