Mácsai Pál és Rudolf Péter sem vállalta

Ki lesz a POSZT művészeti vezetője?

Tovább keresik a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) leendő művészeti vezetőjét, miután a tisztséget Mácsai Pál rendező és Rudolf Péter színművész sem fogadta el.

2011.01.17 12:49MTI
Mácsai Pál (Fotó: szombat.org)

Mácsai Pál, az Örkény Színház igazgatója rengeteg szakmai elfoglaltsága miatt nem vállalta a munkát, Rudolf Péter pedig egy hónap gondolkodási idő után döntött úgy, hogy filmrendezői, színészi tevékenysége mellett nem jutna elég ideje a színházi találkozó teljes embert kívánó szervezésére.

A pozíció azért üresedett meg, mert a POSZT-ot szervező társaság két ügyvezetője, Jordán Tamás és Simon István tíz év után visszavonult. A programok pécsi szervezésével Stenczer Béla színművészt bízták meg, de budapesti társát továbbra is keresik.

Az idei versenyprogram válogatása a végéhez közeledik. Idén először hárman szelektálnak: Szilágyi Lenke fotóművész, Vekerdy Tamás pszichológus és Urbán Balázs kritikus eddig száznál is több új bemutatót nézett meg - olvasható a baranyai napilapban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.