Bill Murray is újra benne lehet

Sikerre esélyes a harmadik rész: Szellemirtók 3.

Bill Murray, a korábbi részek sztárja még nem olvasta a Szellemirtók 3. forgatókönyvét, de filmes berkekben úgy vélik, sikerre esélyes a harmadik rész.

2011.01.10 10:30MTI

Több mint húszévnyi szünet után kezdődhet a Szellemirtók új kalandja: Ivan Reitman, a kultfilm első két epizódjának rendezője és producere bejelentette, hogy a harmadik rész forgatókönyvét már eljuttatták Bill Murrayhez.

Reitman cáfolta mindazt, amit eddig az interneten a folytatásról olvasni lehetett, és leszögezte: Murray, a korábbi részek sztárja még nem olvasta a Szellemirtók 3. forgatókönyvét.

A filmes ugyanakkor hangsúlyozta: teljességgel meg van győződve arról, hogy a könyv elég jó ahhoz, hogy megcsinálja, és megéri a kockázatot belevágni az újabb folytatásba.

A Szellemirtók 1984-ben debütált a filmvásznon. A nagy sikerű akcióvígjáték második részét öt évvel később láthatta a közönség. Reitman új filmjét, a Csak szexre kellesz című romantikus vígjátékot február 10-től nézhetik meg a magyar nézők Natalie Portmannel és Ashton Kutcherrel a főszerepben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.