Hamisítatlan jazzklub hangulat óévbúcsúztatóra

Lebilincselő koncertekkel vár a Jazz Szilveszter!

A Budapest Jazz Club szilveszteri programja - a tavalyi év sikeréhez híven - idén is lebilincselő koncertekkel és hamisítatlan jazzklub hangulattal várja az év utolsó napján a színvonalas élőzenére és kikapcsolódásra vágyó közönséget.

2010.12.31 10:37port.hu
Harcsa Veronika - Fotó: port.hu

Az est sikeréről az ínycsiklandó menüsor és a kétszintes palotaépület különleges atmoszférája mellett a hazai jazzélet legismertebb előadói gondoskodnak.

Harcsa Veronika, Kozma Orsi és Szakcsi Lakatos Béla neve garanciát jelent a nívós és egyben könnyed programra, melyet az éjféli koccintás után az emeleten a jazz aranykorát idéző koncertfilmek vetítése követ.

Eközben a földszinti különteremben a hazai jazz jól ismert alakjai - Balázs Elemér, Bolla Gábor, Egri János és még sokan mások - fergeteges Jam Session keretében hajnalig szórakoztatják a nagyérdeműt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.