Keresztes Ildikó és Vikidál Gyula lesznek a vendég

Jelmeztelen szilveszteri koncert a Magyar Színházban

Szilveszter este koncertet ad a Magyar Színház társulatának színészzenekara, a Harmadik Figyelmeztetés. Az együttes vendége Keresztes Ildikó és Vikidál Gyula lesz.

2010.12.27 10:07ma.hu

A Harmadik Figyelmeztetés tagjai: Fillár István szólógitár, Cserna Antal énekek, gitár, szaxofon, Gémes Antos ének, Horváth Zoltán basszusgitár, Puskás Péter billentyűs, Pethő Gergő dob.

Hangmester: Pánczél Lajos.

A 2009-ben alakult együttes dalai a hatvanas évektől a tegnapokig ölelik fel a legnagyobb könnyűzenei slágereket. A zenekar szerint azokhoz szólnak, akik úgy hallgatják őket, ahogy a Harmadik Figyelmeztetés játssza.

A saját felfogásukban megszólaló számokat a Pécs Európa Kulturális Fővárosa 2010 fesztiválon is önálló koncerten mutathatták be. Ugyanakkor az egyre népszerűbb zenekar, mind több meghívást kap különféle egyéb rendezvényekre is.

Repertoárjukon többek között olyan dalok hallhatóak, mint a Zene nélkül mit érek én, Darabok a szívemből,Mindenki valakié, Boldogság gyere haza, Still Got the Blues, Honky Tonk Woman, Pocsolyába léptem, Csak egy tánc volt.

Koncert

A Harmadik Figyelmeztetés Ma jelmeztelenül című koncertjének pontos időpontja:

2010. december 31. 19:00, helye a Magyar Színház.

A koncert körülbelül 22 óráig tart egy szünettel, amikor a közönség tagjait egy pohár pezsgőre invitálja a színház.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.