"Csoda történt"

Pintácsi Viki : Anya csak egy van, de az nagyon!

Az 1991-ben, "Ne tiltsd el tőlem a szívedet!" című dalával feltűnt énekesnő neve fémjelzi a "Csípjél fel!" és a "Ne csak szavakkal szeress!" címmel slágerré vált szerzeményeket is.

2008.03.11 19:30ma.hu
Viki és a gyerekek

Legutóbbi, 2000-ben megjelent Charlie-val készített albuma óta elsősorban VIKI-SULI néven ismert énekiskolája, valamint Mammystic márkaneves, saját tervezésű kismama ruházati kollekciója kapcsán hallhattunk róla. 2002-ben jelent meg első könyve „Bye Bye kilók” címmel, mely nagyon sikeres volt. Időközben Viki három gyönyörű gyermeknek adott életet. 

Anka (9), Viktor (6) és Zolna (1) boldogítják mindennapjait. A kismama ruhák gyártása és forgalmazása során szoros kapcsolatba került a kismamák, kisbabák, gyermekek világával, ami édesanyaként amúgy is természetes közeg számára. Mára gyermek rendezvények szinte nem éteznek nélküle. Műsorvezetőként és énekesként az élbolyban jegyzik a szakma e speciális és fontos területén. 

A 2008-as év különösen jelentős Viki életében, hiszen „Anya csak egy van, de az nagyon” címmel megjelenteti második könyvét, melyben 23 híres édesanyát interjúvol meg az anyaság, a szerelem, a család rejtelmeiről. A könyvvel nem szoros összefüggésben, de egy időben jelenik meg Viki 4. albuma, melynek a „Csoda történt” címet adta. A CD hiteles kronológiája a szerelem – várandóság – gyermekáldás - anyaság-barátság folyamatnak. 

A CD-n 15 dal található melyből 7 duettként hangzik el rajta, melyből 4 vadonatúj Bogdán Csaba - Pintácsi Viki szerzemény. Közreműködők: Szanda, Janza Kata, Fésűs Nelly, Csepregi Éva, Baby Gabi, Mikola Péter és Ricsi bohóc. Olyan hiteles szerzemények illusztrálják a méltán megható témakört, mint a „Könnyű álmot hozzon az éj”, az „Édes kisfiam” vagy a „Hamu és gyémánt”. A gyerekeket a „Micimackó”, „Boldog születésnapot” vagy a „Vuk” című dalok boldogítják. 

A könyvnek nagy jövőt jósol a forgalmazó „Alexandra” cég, a CD-ben az EMI Private Moon bízik nagyon. Viki háromgyermekes édesanyaként hiteles szószólója azoknak az édesanyáknak, akik gyermekeik mellett képesek csinosan, talpraesetten kézben tartani életüket, mindennapjaikban ötvözik a gyöngédséget a határozottsággal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.