Számos újdonsággal jelentkezik a kiadó

Bemutatják A hazugságok királyát

Számos újdonsággal jelentkezik augusztusban a General Press Kiadó. A kötetek közül kiemelkedik John Hart A hazugságok királya című műve és Dymphna Cusack Ketten a halál ellen című világhírű könyve.

2010.08.11 12:20ma.hu

Workman Pickens apja halott, két golyóval a fejében. A gyanú a fiúra, a fiatal ügyvédre terelődik, hiszen ő az egyetlen örököse a hatalmas vagyonnak, és ez elég okot adhat a gyilkosságra...

Work azonban attól retteg, hogy imádott húga a gyilkos, ezért eltünteti a megtalált bizonyítékot, bár ezzel a tettével saját magát sodorja bajba.

Lassan élete minden területét érinti a káosz: házassága válságba jut az elkényeztetett Barbarával, bíróság elé kerül, a jogászvilág kiközösíti, az egyetlen nőt, akit valaha szeretett, elveszíteni látszik, csakúgy, mint a húgát, aki gyermekkoruk közös traumája miatt – amit néhai, zsarnok apjuk okozott – ismét az öngyilkosság felé sodródik.

A fiatal John Hart A hazugságok királya című könyve (hazai megjelenés: augusztus 12.) egyből az amerikai bestsellerlista élére került.

A nyomozás során nemcsak arra derül fény, ki ölte meg a zsarnok apát, hanem arra is, hogyan tesznek tönkre az önámítás hazugságai egy látszatra minden jóval megáldott családot.

Dymphna Cusack Ketten a halál ellen című világhírű története a második világháború után játszódik, hősei fiatal szerelmesek, Bart és Jan. Még a háború előtt örök hűséget fogadtak egymásnak, bár egyikük sem volt biztos abban, hogy ezt a vállalást komolyan kell venniük.

A japán dzsungelharcból visszatérő férfi nem is számított arra, hogy gyermekkori szerelme betartja ígéretét. A két fiatal elkeseredetten próbál visszatalálni ahhoz a kapocshoz, amely egykor elválaszthatatlanná tette őket. Pár hét alatt szerelmük elmélyül, de a háborús traumák és a világégés utáni idők nem kedveznek kapcsolatuknak.

Bart hamarosan megtudja, hogy a lány halálos beteg, és ezzel megkezdődik a fájdalmas küzdelem a láthatatlan ellenséggel, amely nem tisztel sem ifjúságot, sem szerelmet…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.