Egy anya és lánya viharos kapcsolata

Stanley Tucci rendezi Meryl Streep és Tina Fey anya-lánya vígjátékát

Stanley Tucci rendezi a Mommy and Me című anya-lánya vígjátékot, amelynek főszerepeit Meryl Streep és Tina Fey alakítja majd a Sony stúdió produkciójában.

2010.07.29 17:03MTI

Tucci és Streep legutóbb a Julie és Julia - Két nő, egy recept című vígjátékban dolgozott együtt - emlékezetett rá szerdán a The Hollywood Reporter online kiadása. A forgatókönyvről még csak annyit lehet tudni, hogy egy anya és lánya kapcsolatának viharos és mulatságos oldalait is felvonultatja majd.

Az elsősorban színészként ismert Tucci rendezőként többek között az Olasz módra és a Hajó, ha nem jó című vígjátékokat jegyzi, miközben szerepet is vállalt a produkciókban. Egyelőre nem derült ki, vajon a Mommy and Me című filmben is játszik-e majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.