Szól egy dal

Popper Péter különleges duettje Flipper Öcsivel

Popper Péter az egykori Step és OKÉ együttes tagja- aki nem rokona a közelmútban elhunyt pszichológusnak - legújabb albumanemrég jelent meg.

2010.07.25 10:43ma.hu

A kellemes pop felvételek közül kiemelkedik a Szól egy dal, amelyet jó barátjával, az azóta sajnos már az égi zenészek között járó Flipper Öcsivel énekel. Popper Péter alkotótársaival, a szövegíró Szabó Ágnessel és Gerendás Péterrel, valamint a hangszeres zenészekkel – Szappanos Györggyel, Szentmihályi Gáborral, Antoni Arnolddal és Mohai Tamással – olyan letisztult zenei világot tükröznek, amellyel nem akarták megváltani a világot, csak örömmel, és persze minőségi módon muzsikálni.

Leginkább a nyolcvanas évek végéhez lehetne jó értelemben hasonlítani azt a stílust, amit Péter képvisel. Nem is tudna mást hitelesen, hiszen az akkori – valódi! – sztárok mellett nőtt fel emberként és zenészként egyaránt, amikor még nem ipar volt a zene. A különböző tempójú, gyors, lassú és középgyors szerzemények „végigpásztázzák” az élet nagy kérdéseit, az elengedést, a felismerést, a szenvedélyt, a kötődést, az ösztönt, a megnyugvást és az elfogadást.

Az emlékezést pedig nem is „személyesíthette” volna meg jobban, mint egy különgleges duettel. Mindezek mellett Péter kizárólag élőben énekel és zenésztársaival együtt népszerűsítik az új anyagot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.