Plussz nyolc percért újra vetítik az Avatart

Új, bővített változatban kerül mozikba az Avatar

Új, bővített változatban kerül a mozikba augusztusban az Avatar; az eredetinél 8 perccel hosszabb verzióban új lényeket és akciójeleneteket láthat a közönség - jelentette be csütörtökön a forgalmazó 20th Century Fox vállalat.

2010.07.09 08:23MTI

A minden idők legnagyobb bevételét eredményező háromdimenziós sci-fi bővített változatát augusztus 27-től vetítik, kizárólag digitális 3-D és IMAX 3-D mozikban. 

A rendező, James Cameron a kibővített változat kapcsán elmondta: a rajongók még többet akarnak látni a sztoriból, amely a kapzsi emberek és a távoli bolygójukat védő nemes, kék bőrű harcosok közötti viszályról szól.
 
Az Avatar sok szempontból minden idők egyik legsikeresebb filmje, világszerte 2,7 milliárd dollár bevételt produkált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.