Híres magyar és külföldi fellépőkkel

Debreceni Campus Fesztivál: 300 program a Nagyerdőben

Több, mint 300 programmal, köztük Bob Sinclar, a Karamelo Santo vagy a Boban Markovic Orkestar koncertjével várják az érdeklődőket az idei Campus Fesztiválra július 21-től 25-ig a debreceni Nagyerdőbe.

2010.07.08 15:15MTI

A fesztivált július 21-én (a nulladik napon) a Lovardában a Lincoln, a Fish!, a Turbo, a Kiscsillag és Ludmilla koncertje vezeti be - közölte Bakó Csaba sajtófőnök csütörtökön az MTI-vel. 

A Campuson július 22-én a hazai könnyűzene történetében először lesz együtt látható-hallható az idén 20 éves Republic és a 30 éve alakult Edda; a két népszerű formáció saját dalaik mellett meglepetésekkel is készül a fesztiválközönség számára.
 
A nemzetközi szereplők közül az Argentínából érkező, a mai zenei trendekbe illeszkedő latin-ska formáció, az argentin Karamelo Santo fellépése ígérkezik nagyon izgalmasnak, Franciaországból a ritka groove-ok és a dancefloor ütemek mestere, Bob Sinclar izzítja be a közönséget, a Boban Markovic Orkestar pedig a szokásos, élő hangszeres "balkáni őrületet" hozza majd. 

A hazai könnyűzenei színtér élvonala és a feltörekvők nyolc színpadon lesznek láthatók; fellép a Budapest Bár, a Tankcsapda, a Besh o drom és utolsó debreceni koncertjét adja a Kispál és a Borz. Játszani fog a Nagyerdőben a Supernem, az Irie Maffia, az Ocho Macho, vagy a Hiperkarma nyomdokába lépő Biorobot is. 

Bakó Csaba elmondta, hogy az idei Campus-helyszínek mellett újdonságként Debrecen főtere is szolgáltat programokat; a fesztivál idején előmelegítő koncertek várják a városban korzózókat. A tehetséges debreceni zenekarok mellett itt lép fel Kowalsky meg a Vega és a P. Box is. 

Lesz ezen túl dumafesztivál Kiss Ádámmal, Kőhalmi Zoltánnal, Lorán Barnabással, Hadházi Lászlóval, Beliczai Balázzsal és Hajdú Balázzsal, a Pódium színpad kínálatában pedig dzsesszkoncertek, folk előadók, és mozi is lesz. 

A Campus Fesztivál programhelyszínei közül kiemelkedik az idén bemutatkozó Science Lounge, ahol egy exkluzív kivitelű sátorban délutánonként tudományos beszélgetések és interaktív kiállítások, este pedig hangulatos dzsesszmuzsika várja a látogatókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.