"Egy játékot sem hagyunk hátra!"

A Toy Story 3 hamarosan a mozikban! (Videó)

A Toy Story első két részének 3D-s bemutatásával nem ér véget a kaland, hiszen 2010-ben ismét visszatérnek a játékok.

2010.06.15 11:23ma.hu/forumhungary

"A végtelenbe és tovább!" - hangzik a híres mondat. Most Bazz és barátai visszatérnek, és a játékok egyik nagy problémájával néznek szembe: Andy egyetemre készül, velük pedig már talán soha nem fognak játszani.

„Játékok azért vannak a Földön, hogy a gyerekek játsszanak velük. Ez az egyetlen, amit akarnak, semmi mást: a gyerekek játszótársai lenni. Olykor elvesznek, ellopják őket, eltörnek, de akkor még mindig megkereshetik, megjavíthatják őket. Azonban ha a gyerekek egyszer kinőnek a játékokból, akkor azzal valami véget ér. És itt kezdődik a mi történetünk”
– mondja John Lasseter.

A harmadik részben Andy főiskolára készül, magára hagyva a bizonytalan jövőjük miatt aggódó Woody-t, Buzz-t és a többi kis játékot. A kalandos történetben a játékok egy apróságokkal teli szobában kötnek ki, akik alig tudják kivárni, hogy megkaparintsák őket. A hatalmas felfordulásban pedig Buzz, Woody és a banda többi tagja azon igyekszik, hogy együtt maradjon, és senki ne vesszen el.

Mozipremier: Június 17.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.