Szuper mozipremierek a nyárra

Guy Ritchie Sherlock Holmes-ának folytatása 2011 végén kerülhet a mozikba

A Guy Ritchie rendezte Sherlock Holmes-film második részének bemutatóját 2011 decemberére időzítette a Warner Bros. filmstúdió. A Robert Downey jr.-ral a címszerepben elkészült akciókalandfilm folytatása rögtön a sikeres bemutató után felmerült.

2010.05.31 17:05MTI

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a Warner a múlt hét végén jelentette be, hogy a második epizód 2011. december 16-án kerül a mozikba. Barry Meyer, a Warner elnöke 25 tervezett premier között nyilvánosságra hozta számos más sikerfilm folytatásának jövő évre tervezett bemutatóját is.

A Másnaposok című vígjáték második része 2011. május 26-án debütál, július 15-től látható a Harry Potter-sorozat három dimenzióban készülő legutolsó filmje (Harry Potter és a halál ereklyéi II.), szeptember 23-án lesz az Utazás a Föld középpontja felé 2 című, 3D-s fantáziafilm, november 18-án pedig a Táncoló talpak 2 című, szintén 3D-s animáció premierje.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.