Sandman, az Álmok Fejedelme - A babaház

Másodjára is randevúra hív az Álomúr

Az Álmok Fejedelmére új kihívások várnak a hosszú rabság után: helyre kell állítania birodalmát, meg kell fékeznie néhány elszabadult alattvalóját, és egy közelgő álomörvénnyel is szembe kell néznie.

2010.05.27 08:18cartaphilus

A SANDMAN-eposz második kötetének főszereplője Rose Walker, aki miközben hozzátartozóit keresi, egyre jobban belebonyolódik az Álomvilágba, ahol néha igencsak bizarr és különleges lények tanyáznak, valamint furcsa és rémisztő események történnek.

A BABAHÁZ lapjain két nagyszerű, novellisztikus fejezet is olvasható: Nada, a gyönyörű királynő legendája, és a haláltól megkímélt Hob Gadling századokon átívelő története.

E mesék kiemelik az Álomúr időtlen voltát, és megmutatják jellemének gyarló és emberi vonásait is.

NEIL GAIMAN A Fekete orchidea és a Varázskönyvek című képregények mellett az Amerikai istenek, a Coraline (illusztrálta Dave McKean), a Sosehol és a Csillagpor című regények, valamint a Tükör és füst és a Törékeny holmik című novelláskötetek írója. Többek között a Hugo-, a Nebula-, a World Fantasy-díj és a Bram Stoker-díj kitüntetettje.

Neil Gaiman Angliában született, jelenleg az Egyesült Államokban él. Több mint tíz könyvből álló képregénysorozata úgy épül fel, hogy a kötetek önmagukban is élvezhetők legyenek, ám az olvasó kedvet kapjon általuk a többi kötet elolvasásához is.

A kötet megvásárolható a könyvesboltok mellett a kiadó honlapján is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.