A Setét Torony - A harcos születése

Ami nem hagyja nyugodni Stephen Kinget...

Roland Deschain világa - A Setét Torony világa - harminc éve nem hagyja nyugodni Stephen Kinget.

2010.05.12 15:48cartaphilus

A hétkötetes regényfolyam után a szerző a képregény lenyűgöző birodalmába kalauzolja az olvasót, hogy alkotótársai segítségével szemet gyönyörködtetően szép, rajzolt lapokon elevenítse meg az epikus történetet s annak szereplőit.

A képregény időrendben haladva tárja elénk Belső-Világ legendáját s az ifjú Harcos férfivá érését az első küldetés izgalmán s az igaz szerelem szenvedélyén keresztül.

Jae Lee és Richard Isanove látomásszerű rajzain, és a Robin Furth közreműködésével, Peter David által képregényre átírt történetben egyedi és lehengerlő módon elevenednek meg Stephen King kreatív látomásai.

Legyünk hát tanúi a Harcos születésének, és ismerjük meg, hogyan vette kezdetét Roland Deschain időtlen kalandjainak sora! Hosszú napokat és kellemes éjszakákat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.