Daloló József Attila

Kávészünet a Gödörben

Az RTL Klub Csillag Születik című műsorában feltűnt fiatal duó (Popovics György és Németh Ferenc) nagy sikert arat a fiatalok körében (is).

2010.05.03 18:00ma.hu

Folyamatosan járják az országot, s műsoruk sokszínűségére jellemző, hogy az általános-és középiskolákban „rendhagyó irodalomóra” néven a diákoknak adnak informatív, és egyszersmind interaktív, kulturált szórakoztató élményt; ugyanakkor pubokban, éttermekben és (többek között nyugdíjas) klubokban, egyetemi-főiskolai rendezvényeken is igen gyakran fellépnek; valamint mostantól nagy zenekaros formában (dobossal, billentyűssel, basszusgitárossal és még egy gitárossal kiegészülve) szolgáltatnak valódi koncertélményt...

A kultúra fiatal nagykövetei ők, hiszen zenéjükön keresztül azokhoz is eljut a költészet, akik különben nem lennének nyitottak rá. Hamarosan megjelenő albumukon a már korábban megismert (Csonka vers, Mama) versek mellett 10, korábban még fel nem dolgozott költemény szerepel majd, a lágyan ringó líráktól, a tempós, a pop és a rock határmezsgyéjén mozgó szerzeményekig.

Lemezbemutató koncertjükre 2010. május 20. án a Gödör –ben kerül sor, nagy zenekarral, meglepetés vendégekkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.