16 teltházas előadás

Kapós a filmszemle: több mint 25 ezer jegy már elővételben elkelt

Kiemelkedő érdeklődés övezi a kedden este megnyílt 41. Magyar Filmszemlét: a vetítések két helyszínén elővételben már 25.600 jegy elkelt és 16 előadásról már most lehet tudni, hogy teltházas lesz.

2010.02.03 14:14MTI

A filmszemle sajtóirodájának szerdai közleménye szerint a mustra nyitónapján 1956 néző tekintette meg Jancsó Miklós Oda az igazság című alkotását, a szemle nyitófilmjét. Jancsó Miklós filmje után a legtöbb néző - az eddigi pénztárjelentés szerint - Hajdu Szabolcs Bibliothéque Pascal, Vágvölgyi B. András Kolorádó Kid és Almási Réka Team Building című filmjére várható.

Ezekre, valamint Makk Károly Így, ahogy vagytok című alkotására már egy-egy pótelőadást is kitűztek.

A tavalyi, jubileumi filmszemlén nézőcsúcs született, nyolc nap alatt csaknem 57 ezren ültek be a vetítésekre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.