Sanya és Brendon 2010-ben is fáradhatatlan

A Susogós Mackók az interneten is támadnak

A Comedy Central két plüss kedvence hamarosan nem csak véletlenszerűen, a televízió képernyőjén tűnik fel.

2010.01.14 08:59ma.hu

Sanya és Brendon élettapasztalatait bárki megnézheti majd a magyar humorcsatorna honlapján. A Susogós Mackók ugyanis január 18-tól naponta egy új videóval jelentkeznek a www.comedycentral.hu-n.

Sanya és Brendon a Comedy Central indulásakor belopta magát a nézők szívébe. A két plüss mackó már megjárta Bamakót is, legutóbb pedig titkos ügynökként is megmutatták, mire képesek. A nézők a magyar humorcsatorna programjában véletlenszerűen találkozhattak kedvenceikkel. A Susogós Mackók 2010-ben bepótolnak mindent. Január 18-tól ugyanis minden nap egy videót töltenek fel magukról a www.comedycentral.hu-ra.

Eddig csak illegálisan voltunk megosztva az interneten, és sok epizód még illegálisan sem. Ez mától megváltozik.” – jegyezte meg patetikusan Brendon.

Érdemes a magyar humorcsatorna oldalát figyelni, mert kiderül többek között, milyen a férfiideál, mi a házasság igazi lényege, milyen a behajtós meló vagy épp hogyan teljesít Sanya és Brendon egy kiképzésen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.