Visszatért Reviczky a Praktikerhez

Reviczky újra óriásplakátokon

Néhány évnyi kihagyás után ismét Reviczky Gábor színművész a Praktiker reklámarca Magyarországon. A kék-sárga barkácslánc egy emberközeli reklámkommunikációt szeretne megvalósítani 2010-től. Reviczky már idén januárban látható óriásplakátokon és prospektusokban.

2010.01.06 13:14ma.hu

Mostantól ismét én garantálom a jó árakat!” – ezzel a mondattal tért vissza a vásárlóközönséghez Reviczky Gábor a Praktiker idei első reklámprospektusának címlapján. A színművész képmásával egy óriásplakát kampány is elindult a napokban, amely a januári kiárusítást kommunikálja.

Reviczky a későbbiekben sajtó- és internetes hirdetésekben, áruházi felületeken, rendezvényeken, illetve PR-cikkekben is szerepelni fog a Praktiker arcaként. Az esetleges televíziós szereplést reklámszpotokban a piaci helyzettől teszi függővé a Praktiker vezetése.

– Számos kutatás azt az eredményt hozta, hogy az emberek többsége a Praktikert még mindig Reviczky Gábor arcához köti. Alaposan megváltozott a barkácspiac az elmúlt évek alatt, minden kapcsolatra szükségünk van a vásárlókhoz, emiatt döntöttünk a folytatás mellett – mondta Dömötör Péter, a Praktiker marke-tingigazgatója. – Reviczky Gábor nemcsak egy kitűnő színész és hiteles személyiség, de egy humoros, szerethető figura is, akire odafigyelnek még azok is, akik egyébként nem fogékonyak a sztárhírekre. Ráadásul 2010. ismét az Üvegtigris éve lesz, emiatt fokozott médiaérdeklődés fogja kísérni a reklámarcunkat.

Korábban öt éven keresztül szerepelt Reviczky Gábor a Praktiker hirdetéseiben és reklámfilmjeiben, majd Erdei Zsolt bokszvilágbajnok és egy animációs figura váltotta. A Praktiker igazgatótanácsa tavaly év végén kezdeményezte az együttműködés folytatását a Vígszínház művészével, aki örömmel mondott igent az egy éves reklámszerződésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.