Bemutató a Karinthyban

A Bermuda háromszög botrány

A bohózatok amerikai mestere, Joe Bologna egy előkelő magánegyetemen szerzett művészettörténetből diplomát, mielőtt tengerészgyalogosnak állt.

2009.12.29 17:22ma.hu

Ezután csábította el a Broadway, ahol csaknem tucatnyi darabját mutatták be. A legtöbbjét feleségével, az író-színésznő Reneé Taylorral maga játszotta. Darabjaim habkönnyűek, mint a filozófia, nyilatkozta a Kaliforniában élő szerző, aki félszáz tévédrámában játszott.

A Bermuda háromszög az amerikai színpadok kedvelt darabja, talán azért, mert "filozófiai" felfedezése a víg özvegyek temperamentumának és vágyainak bősége, a szex mindenekfelett. Két özvegyasszonyt a lányaik telepítenek át New Yorkból a napfényes nyugatra a nyugdíjasok közösségébe, ahol találkoznak egy szívtipróval. Mindkét asszony fejét elcsavarja az ötletes Don Juan, de azok nem tudják egymásról, amit csak a csábító tudhat.

Váratlan fordulatok és megejtően romantikus színek bravúros váltogatása közepette a közönség kacag, kacag, még akkor is, amikor sírni lenne kedve. Valóság, mese, humor, irónia, burleszk, blöff - mi kell még a páratlan szórakozáshoz. A Karinthy Színház egyedülálló szereposztásban játssza Ungvári Tamás hitelesített fordításában A Bermuda háromszög fergeteges komédiáját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.