Karácsonyi akció

Bob Dylan akciójához csatlakozva tart ételosztást a Menhely Alapítvány

Bob Dylan karácsonyi akciójához csatlakozva ételosztást tart a Menhely Alapítvány december 23-án Budapesten a Boráros téri aluljáróban.

2009.12.21 15:56MTI

Az amerikai énekes Christmas In The Heart (Karácsony a szívben) elnevezésű karácsonyi akciója során új, hasonló című albumának bevételéből a világ éhezőit támogatja. Erről az albumról szólnak majd a dalok a 10 és 14 óra között tartott figyelemfelkeltő karácsonyi ételosztáson is a Boráros téren. "Ezzel is demonstrálni szeretnénk, hogy a szegénység mennyire jelen van hétköznapi életünkben, és a segítségnyújtás csak közös erővel, segítő szakemberek, önkéntesek és sorsukon változtatni kész emberek aktív részvételével hozhat eredményeket" - fogalmaz közleményében a budapesti hajléktalanellátásban központi szerepet betöltő szervezet.

Az alapítvány önkéntesei délelőtt 10 órától a helyszínen bográcsban főzik, majd déltől kínálják a karácsonyi ebédet. Díszletként polgári ebédlőasztalt terítenek, hogy "kiemeljék a kontrasztot". A program keretében társszervezetek részvételével információs pultokat állítanak föl a rendezvény területén, ezeknél jelen lesz a Fedél Nélkül utcalap, A Város Mindenkié Csoport, és a Vagyunk Otthontalan Művészek Önsegítő Egyesülete.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.