Unplugged koncert sztárokkal

Jamie Winchester és zenekara a Gödör Klubban

Intim, bensőséges hangulatú unplugged koncerttel eseménydús évet zár az ír származású énekes-gitáros-zeneszerző Jamie Winchester és zenekara december 22-én 21 órától a Gödör Klubban.

2009.12.16 18:00ma.hu

Jamie Winchester új zenekarával idén rukkolt elő formabontó „protest rock“ albumával The Cracks are Showing (Látszanak a repedések) címmel, amelyet számos koncerten be is mutatott. Az ünnepi fellépésen a rockos hangzás helyett finomabb, lágyabb hangszerelés mellett csendülnek fel Jamie első szólólemezének dalai.

„Lesznek meglepetések, olyan dalok, amit még nem hallhatott tőlünk a közönség. A rajongók karácsonyi hangulatban, gyertyafény mellett, babzsákokon ülve hallgathatják majd a koncertet, amelyen több vendég is fellép majd” – mondta a frontember. Jamie Winchester elmondta, hogy régóta készül arra, hogy Tóth Verával közös produkciót adjon elő. „Ezen az esten régi álmom válik valóra azzal, hogy az aranytorkú és aranyszívű Tóth Verával énekeljek. Különleges dallal készülünk.”

Az énekes-gitáros-zeneszerző Schmidt Verát is meghívta, ugyanis az énekesnővel szeret együtt dolgozni, ha csak lehet, keresi a közös fellépések lehetőségét, mert mint mondta, zeneileg és emberileg is hasonlóan gondolkodnak. Régi zenekara, a Jamie-Robi formáció tagjai Dely Domonkos (vokál, ütőhangszerek) és Galambos Zoltán (billentyűs hangszerek) is fellépnek a karácsonyi unplugged bulin. Kardos Horváth János (ex-Kaukázus) is a sztárvendégek között van, vele meglepetéssel készülnek, ízelítőt adnak Janó készülő szólólemezéből, amelynek Jamie az egyik zeneszerzője.

A még soha nem játszott nóták mellett a közönség a legendás Boom-Boom formáció Intergalactic Megahello című albumáról is hallhat majd két Winchester szerzeményt Basic Feeling és Another Day címmel. A Jamie-Robi zenekar slágerei közül pedig azokat a nótákat játssza majd a zenekar, amelyeknek Jamie a zeneszerzője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.