A Kultúrparton versel a volt híradós

Alföldi Zoltán versei olvashatóak a Kultúrpart "Vendégkönyv" blogjában

Új blog indul a Kultúrparton, "Vendégkönyv" címmel, ahol izgalmas közéleti személyiségek, társművészek és művésztársak osztják meg a nagyközönséggel gondolataikat.

2009.12.07 17:46ma.hu

A sort Alföldi Zoltán nyitja: az olvasók a volt híradós nemrég megjelent verseskötetéből csemegézhetnek a kulturális portál új blogjában.
A Kultúrpart népszerű blogjai – többek között Oroszlán Szonja „Mondja Szonja!” és Poós Zoltán „Nagyvárosi rezonőr” internetes naplója - mellett új blog indul „Vendégkönyv” címmel, ahol ismert művészek, közéleti személyiségek szólalnak meg a tőlük megszokott vagy éppen meglepő formában.

Alföldi Zoltánt sokan híradós szerkesztőként-műsorvezetőként ismerhetik, a népszerű tévés azonban idén tavasszal jelentette meg Feszültség, pont című kötetét, melynek egy-egy alkotása naponta kerül fel a Kultúrpart blogjára. Alföldi Zoltán így vall verseiről: „Nehezen növök ki abból, hogy feketén-fehéren lássam a világot. Pókember viszont már nem akarok lenni. Csak néha, egy kicsit. 34 évesen a nyomkövető üzemmódot már nem annyira szeretem, inkább a járatlan utat. Amit írtam, ahogy írtam, „szerintem” műfaj. Szerintem figyelhetnénk jobban a szavakra. arra, amit mondunk, hogy ne beszéljünk össze-vissza. Én leírtam, ami szerintem. Szerinted?”
A KultúrPart Vendégkönyv blogja a http://www.kulturpart.hu/blog/vendegkonyv/ oldalon olvasható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.