Ketten akcióban

Tutanhamon és Sztálin

Két név, akik történelmi távlatokban, de nem a feledés homályában élnek emlékezetünkben.

2009.11.25 12:20ma.hu

Budapesten két kiállítás együttműködése teszi lehetővé, hogy egymás után, és jelentős belépődíj-kedvezménnyel látogassunk meg egy-egy kiállítást, ahol felidézhetjük az említett történelmi személyiségeket, illetve a nevükhöz kapcsolódó korszakokat.

A Budapesti VAM Design Centerben rendezett Tutanhamon Kincsei című kiállítás 10% kedvezménnyel látogatható a Memento Park belépőjegyének felmutatásával.

Mindazok pedig, akik az 1989-90-es politikai rendszerváltozáskor eltávolított, egykori köztéri szobrok múzeumát keresik fel, a Tutanhamon-jegyükkel, a Memento Parkban 33% kedvezményt kapnak a belépő árából.

Az egyiptomi fáraók korából a kommunista diktátorok korába - vagy fordítva.

Két egymástól távolinak tűnő korszak, amely egyaránt monumentális alkotásokkal hirdette fensőségét.

A jegyekhez kötődő akció 2010. február 28-ig tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.